Udendørs infostandere installeret foran Hollandsk pharma-producent

Hvis du ankommer til firmaet MSD Animal Health, i det sydøstlige Holland, er det første du møder ved hovedindgangen nogle 55” store informationsstandere, leveret af Digi Kiosk.

Skærmene informerer de besøgende om gældende retningslinjer og sikkerhed, indenfor firmaets fysiske område. Da MSD Animal Health er en global pharma-virksomhed, er færdsel på området underlagt en lang række foranstaltninger.

MSD Animal Health udvikler og fremstiller, som navnet antyder, veterinære produkter, der blandt andet anvendes af dyrlæger samt i den industrielle dyreproduktion. Sortimentet er bredt og omfatter eksempelvis vaccinationer og medikamenter til behandling af forskelligartede sygdomme hos kæledyr samt specialtilpasset dyrefoder.

2,5 meter højt blikfang

Efter kundens ønske er informationsstanderne konstrueret med ekstra højde, så det samtidig var muligt at påføre et fast logo på overfladen over skærmene.

Den ekstra højde giver samtidig endnu mere synlighed og blikfang, så besøgende nemmere lokaliserer hovedindgangen, når de ankommer til området.

Hvis du vil vide mere om vores udendørs informationsstandere, kan du læse meget mere ved at klikke her.