Vi tilbyder danske kvalitetsløsninger – uden merpris!

Søger du en letforståelig samarbejdspartner eller leverandør, hvor du samtidig er sikret et slutprodukt, som er kendetegnet ved dansk kvalitet og omtanke?

Så mener vi, at du er kommet til det helt rette sted. Tillad os herunder at fortælle hvorfor!

Modulær konstruktion

Alle informationsstanderne i vores standard sortiment er designet og udviklet med udgangspunkt i et unikt og egenudviklet, modulært profilsystem.

Profilsystemet består af aluminium og dets udformning tillader os at konstruere informationsstandernes kabinet i flere størrelser og designudtryk. 

Dansk design og kvalitet

Detaljerne er fra starten tænkt ind i konstruktionen. Det er dog ikke ensbetydende med, at vi stiller os tilfredse. Vi arbejder naturligvis hele tiden på at optimere og forbedre vores produkter og gøre dem så driftssikre og service venlige som muligt.

Vores konstruktion og design er gennemtestet efter adskillige års brug hos talrige kunder over hele verden.

Vi garanterer derfor også, at end ikke det mest genstridige skandinaviske vejr, står i vejen for driftssikkerheden af vores informationsstandere.

Lokal og omstillingsparat produktion

Som kunde hos os, har du stor glæde og fordel af, at størstedelen af vores produktion foregår inhouse. Det sikre os kontrol med processen fra start til slut og giver dig sikkerhed for en kort leveringstid, som holder.

Inhouse forløbet giver samtidig den fordel, at vi som producent kan være yderst omstillingsparate og fleksible, såfremt dit behov undervejs i processen ændres.

Hurtig service og landsdækkende support

Med Digi Kiosk som din samarbejdspartner er du sikret en letforståelig og kompetent serviceindsats og support, hvis uheldet skulle være ude.

Fra vores faciliteter i Billund kan vi hurtigt være hos dig, uanset hvor i landet din digitale informationsløsning er placeret.

Hos Digi Kiosk får du med andre ord dansk design, dansk fremstillede løsninger, dansk kvalitet og dansk service – uden at det skal koste dig mere.