Frit farvevalg og flere grafiske muligheder

De fleste kunder ønsker, at deres informationsstandere og infoskærme skal kommunikere og formidle digital information til deres brugere, gæster og personale.

For at skabe ensartethed og genkendelighed skal løsningernes fysiske design derfor oftest også være i overensstemmelse med kundens brand manual eller opfylde guidelines for et bestemt designudtryk.

Her er farvevalget samt de grafiske muligheder på informationsstandernes overflader afgørende for, hvorvidt dette ønske kan efterkommes.

Billedgalleri

Du ser større billedeksempler ved at klikke på rækken af billedfiler herunder.

Vores ”standard” er frit valg på alle farvehylder

Malerafdelingen står derfor altid klar til at hjælpe og deres grundige arbejde, omhu og interne kvalitetskontrol er med til at sikre, at overfladerne på vores slutprodukter altid fremstår flot og ensartet samt i overensstemmelse med kundens farveønske.

Hos os koster det ikke ekstra, at vælge den farve du ønsker.

Deres ekspertise er med til at sikre dig et ensartet udtryk uanset hvornår du handler med os eller hvilke produkter du vælger.   

Forstærk dit budskab med digital print eller grafik

Vi tilbyder at påføre opmærksomhedsgivende og iøjnefaldende grafik, digital print eller folie på alle vores informationsstandere, infoskærme, tablet rammer og tabletdisplays.

Det kan være med til yderligere at forstærke din kommunikation eller branding.

 

Udskift standerens overflader i takt med dine kampagner

Da for- og bagsiden på flere af vores informationsstandere er udskiftelige, kan vores grafiske muligheder være særdeles værdifulde, hvis du f.eks. ønsker at anvende dele af standerens overflader til at formidle sæsonbetonede eller midlertidige kampagner.

Her udskifter du blot de pågældende flader og genanvender resten af informationsstanderen. 

Vores medarbejdere står altid klar, hvis du vil høre mere om vores høje malekvalitet, dine uanede farvevalg eller de spændende grafiske muligheder.

Ring +45 21 84 63 84 og hør nærmere.