Vi er eksperter i skræddersyet kundeløsninger

Hos Digi Kiosk besidder vi stor og værdifuld erfaring indenfor disciplinen og kan fremvise en betydelig historik af informationsstander og infoskærme, som er specialudviklet til vores kunders ganske særlige formål og behov - både til indendørs og udendørs brug.

Uanede hardwareapplikationer

I et udviklingsforløb tager vi typisk udgangspunkt i én af vores standardmodeller, som derefter tilpasses og skræddersyes kundens særlige behov. Det kan omfatte indbygning af adskillige hardwareapplikations som f.eks. indbygning af kortlæser, printer, scanner, kamera, tastatur, højtalere m.m..

Vi tilbyder sågar, at du kan anvende din egen skærm i løsningen. Det kalder vi designfrihed for fuld valuta!

Klimaet er ingen hindring

Det kan også være klimaet eller restriktive pladskrav, på det sted hvor løsningen skal bruges, som stiller særlige krav til konstruktionen. Vi finder helt sikkert løsningen herpå.

Vores modulære konstruktionssystem og indgående designerfaringer, gør os i stand til at løse selv de mest krævende udfordringer.

Alle brugeres behov kan dækkes

Desuden tilbyder vi at inkorporere blindskrift eller at placere skærme i flere højder, når der skal sættes fokus på at imødekomme alle brugergruppers behov.

Vi har indgående erfaring med at levere løsninger, som opfylder eksempelvis ADA-guidelines (Americans with Disabilities Act).

Ingen udfordring er for stor eller lille for os!

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores mange referencer og store erfaring med specialudviklede løsninger.

Vi står altid til rådighed med råd og vejledning, som kan være med til at bringe dig sikkert i land, uanset hvor kompleks dit behov måtte være.