Design med omtanke

Det siger sig selv, at det ikke er uden betydning, at indholdet af en informationsstander altid er i sikre hænder. Det er essentielt for driftssikkerheden og dit budget.

Baseret på årtiers erfaring og best practice sikre vi derfor rammerne om dit værdifulde indhold, hvad end standeren blot indeholder én PC eller andre elektroniske elementer og uanset om den anvendes udendørs eller indendørs.  

Lad os være dit sikre valg

Vores produkter og løsninger designes med størst mulig omtanke, så du altid sikres optimal brugervenlighed, driftssikkerhed og den nødvendige beskyttelse og sikring af alt indbyggede elektronik og skærme.

Med vores løsninger får du beskyttelse af dit IT under de mest ekstreme vind- og vejrforhold, minimal vedligeholdelse, vandalsikring og ikke mindst et flot og tidssvarende design.

Unikt profilsystem giver konstruktionsfrihed

Vores informationsstandere fremstilles i højkvalitets aluminium. De er konstrueret ved hjælp af vores egenudviklede modulære profilsystem.

Profilsystemet sikrer os en høj grad af konstruktionsfleksibilitet, hvilket gør os i stand til at udvikle nye løsninger, som oftest tager udgangspunkt i eksisterende og gennemtestede konstruktioner.

Det er din garanti for, at vi altid leverer en driftssikker og holdbar konstruktion, uanset hvor specielt dit behov end er.