Masser af positive elementer i ét for alle anderledes år

Et særdeles begivenhedsrigt kalenderår nærmer sig sin afslutning. Covid-19 har for alvor trukket overskrifter i verdenssamfundet og vendt op ned på den hverdag og ”normal”, som vi alle kendte.

Til trods for et lavere aktivitetsniveau, under forårets første nedlukning, står vi her hvor 2020 går på hæld og kan konstatere, at vores forretningsområder i Digi Kiosk samlet set har udviklet sig positivt og meget tilfredsstillende. Pandemien til trods, har det på flere måder været endnu et godt og travlt år hos os.

Salgsfremgang over en bred kam

Vi har glædeligt oplevet en positiv kundetilgang på tværs af brancher og landegrænser.

Efterspørgslen har i høj grad været rettet mod store, udendørs informationsstandere samt selvbetjeningsstandere til indendørs brug.

Særligt for selvbetjeningsstanderne ser vi en stigende tendens til, at vores kunder oftest vælger at integrere betalingsmoduler i løsningerne.

Landsdækkende og hurtig service

Vi har i 2020 aktivt valgt at styrke vores serviceafdeling, så vi også fremover er i stand til at yde en landsdækkende service.

Det sikrer vores kunder den bedst mulige og ikke mindst hurtige service, hvis uheldet er ude og de f.eks. oplever hærværk på én infostander.

Vi udvider vores produktion

Vi har i efteråret ansat en ny produktionsmedarbejder, så vi står styrket og godt rustet til at kunne håndtere den fremtidige efterspørgsel.

På baggrund af årets positive udvikling og vores forventninger til 2021, har vi fra årsskiftet valgt at udvide vores produktionsarealer med 35%.

Ny infostander hjælper i kampen mod corona-smitte

I slutningen af 2020 har vi lanceret en ny interaktiv informationsstander med indbygget hånddispenser, Digi-Spenser.

Infostanderens design kombinerer én interaktiv skærm og en berøringsfri hånddispenser på elegant vis, hvilket gør enheden særdeles velegnet i kampen mod covid-19 smitten.

Du kan læse meget mere om Digi-Spenser her.

Flere nye produkter er undervejs

Primo 2021 vil vi lancere flere spændende nye produkter, f.eks. en flytbar, dobbeltsidet informationsstander, inspireret af detailhandlens klassiske a-skilt, som man ofte ser stående foran butikker og kiosker.

Det giver os en stærk tro på, at den positive udvikling vil fortsætte i det nye år.

Vi ønsker alle en god og sikker december, en rigtig dejlig jul samt et lykkebringende nytår!

Mvh

Os alle fra Digi Kiosk