Ny informationsstander hjælper dig i kampen mod covid-19

I bestræbelserne på at bidrage til en fortsat kontrol og inddæmning af corona-pandemien, introducerer vi nu en ny digital informationsstander, Digi-Spenser, der ikke kun er én interaktiv infostander men også en berøringsfri hånddispenser.

Infostanderen gør det nemt og effektivt, for dine ansatte og kunder, at efterleve sundhedsmyndighedernes opfordringer om at holde afstand, undgå nærkontakt og holde en god håndhygiejne. Digi-Spenser giver dig en lang række fordele, både sundhedsmæssigt, økonomisk og kommercielt.

Unik kombination af værdifuld kommunikation og god håndhygiejne

Den interaktive skærm kan anvendes både til formidling og information, f.eks. om de nyeste covid-19 retningslinjer, eller til selvbetjeningsfunktioner eller traditionel markedsføring.

Kombineret med den integrerede hånddispenser, placeret under skærmen, sikre du dig, at dine brugere til hver en tid har nem adgang til desinficerende håndsprit. Dispenseren er naturligvis berøringsfri, så kontaktfladen er minimal.

Op til 4.000 doseringer på én opfyldning

Digi-Spenser rummer en væskebeholder på hele 3 liter. Sammenligner man kapaciteten med konventionelle engangsdispensere, som typisk indeholder op til 0,5 liter, giver det minimum seks gange så mange håndsprit doseringer, inden du behøver genfylde dispenseren.

Den større kapacitet giver dig en betydelig besparelse hvad angår arbejdstid og mængden af plastaffald. Den økonomiske besparelse ved at bruge en Digi-Spenser svarer som minimum til, at én hånddosering kun koster 1/3, sammenlignet med konventionelle hånddispensere.

Klik her og læse meget mere om Digi-Spenser